facebook

Jorden rundt med S/Y Havana

Velkommen til Kurs mod fjerne kyster. I de næste tre år, kan I følge med i programmet om vores jordomsejling ombord på S/Y Havana.

Turen startede d. 22 Juli 2013, hvor vi kastede fortøjningerne i Krudtløbet, København. Derfra gik turen ned langs vestkysten af Europa, før vi d. 1 dec sejlede afsted fra Tenerife, med kurs mod Tobago. Efter at have besøgt, Los Roques i Venezuela, Bonaire, Cartagena i Columbia og Panama. Ligger vi nu på stillahavs siden af Costa Rica.

Herfra går turen mod Galapagos, og derfra videre til Fransk Polynesien, hvor vi kommer til at være til foråret 2015. Resten af turen, er ikke planlagt i detaljer, men den fortsætter i hvert fald videre over stillehavet i løbet af 2015/2016. Vi forventer en hjemkomst til efteråret 2016.

"Jeg kan godt lide tanken om, at det er del af vores folkesjæl ikke at møde verden med frygt og våben." - Mikkel

Lidt om familien

På skibet har alle en rolle. Mikkel er skibets Kaptajn. Han har siden han var helt lille sejlet med sin far Troels Kløvedal, mor Marianne Kjærog stedfar Peter Riis. Marian er Mrs. Captain og har også sejlet helt fra spæd.Det er hende som er Chefen og er alles livline, så hvis hun ikke ved det, er der ingen der gør.

Storebror Emil er Skipper. Han er uddannet dykkerinstruktør og har også været sejlinstruktør. Lillebror Theis er Skibets Maskinchef. Han er god til alt muligt og er derfor også skibet altmuligmand. Til sidst har vi lillebror Alfred som er skibet 1.mand. Han har fra helt lille sejlet jolle i Hvidovre sejlklub. Desuden er han god til at er Skibskok ombord på Havana.

familiebillede

NYHEDER & REJSEBREVE FRA EMIL

Forlaget Havana

Forlaget Havana er et nystartet, familieejet forlag.

”Hej Far Kære Emil” er vores første udgivelse, men forhåbentligt ikke den sidste. Vi er alle 5 nye i den litterære verden, men skulle ånden og skrivelysten igen komme over os, lover vi at fortælle om det her på vores hjemmeside

Der er ingen grund til at lave om på det, der virker, så også på vores lille forlag er Marian chefen.

I den nye bog ”Hej Far Kære Emil” kan du blive klogere på båden Havana, rejsen og de tanker, som både Mikkel og Emil har haft de seneste år.

bog
instagram

#kursmodfjernekyster #kursmod #havana

© 2016 TV2 DANMARK A/S | tv2@tv2.dk